We hebben alles al in ons. Alles is frequentie en met elkaar verbonden: ons lichaam, alle materie, al het leven, ons hele bestaan, alle emoties, ervaringen, gedachten, geprogrammeerde gedragspatronen en overtuigingen. Geef je over aan de transformatie en de lessen die dit nieuwe avontuur je brengt.

Healing richt zich op het herstellen van de harmonie en de natuurlijke balans in het lichaam. Healing stimuleert jouw zelfgenezend vermogen. Het brengt je op een bewustzijnsniveau die verandering teweeg brengt waar jij aan toe bent. Hierdoor ga je steeds meer leven vanuit je eigen hart.

Healing biedt ondersteuning wanneer je vermoeid bent, niet lekker in je vel zit, bij lichamelijke ongemakken, angsten, stress en slapeloosheid.

De meeste mensen ervaren healing als rustgevend. Het kan een gevoel geven van warmte, of juist kou, ronddraaiende bewegingen, borrelende buik, tintelingen, prikkelingen, trillingen maar ook vermoeidheid. Iedereen ervaart het op zijn eigen unieke manier. Een healing is altijd liefdevol en als je voor de helende energie openstaat brengt het balans tussen lichaam, geest en ziel.

Bij de behandeling doe je alleen je schoenen uit. Voldoende water drinken ondersteunt het proces. Na de healing kan er een tijdelijke verergering van je klacht, moeheid, spierpijn of emoties optreden. Dit is heel normaal omdat er het nodige is aangeraakt en in werking is gezet, dit heeft enige tijd nodig om zich te herstellen.

Counseling is een gesprek die je helpt om meer inzicht te krijgen in de emotionele aspecten van problemen en vragen.

Wil je graag verbinding met het licht van je hart en invloed krijgen op hoe jij je voelt, denkt en doet? Ik begeleid je naar jouw waarheid zodat jij je eigen leven kan gaan vieren.