Mijn naam is Renate Arkink en ben geboren en getogen in Twente. Ik ben getrouwd en heb een dochter en zoon in de tienerleeftijd. Ik heb meer dan 25 jaar gewerkt in het bankwezen, mijn behoefte naar `wie ben ik ?` werd steeds groter waardoor ik ben gestart met een cursus reiki. Mijn interesse was gewekt naar het menselijk lichaam, natuurlijke heling en bewustwording.

In oktober 2015 ben ik begonnen met de NLP-opleiding, gevolgd door transactionele analyse en karakterstructuren bij Itan opleidingen. Hierdoor ben ik bewuster bezig gegaan met mijn eigen energie, mijn eigen bewustzijn, mijn eigen ontwikkelingsproces. Daarna heb ik de opleiding lifechanger geluk bij Mahatma Revier gevolgd. Hier heb ik tools en vaardigheden geleerd om dichter bij mezelf te komen. Ik heb enkele oude angsten, overtuigingen en geprogrammeerde gedragspatronen mogen aankijken, erkennen en accepteren zodat het kan helen. Ik heb mezelf mogen ontdekken, zowel positief als negatief maar ik weet nu dat alles in mij is.

Door het behalen van de diploma’s medische basiskennis en psychosociale basiskennis ben ik me ervan bewust geworden hoe uniek het menselijk lichaam eigenlijk werkt. Vervolgens heb ik de opleiding energetisch therapie bij Instituut Cam te Utrecht behaald.

In april heb ik de opleiding Access Bars Practitioner gedaan en op 26 en 27 november heb ik de cursus Schumann Resonantie gevolgd.

In mijn vrije tijd houd ik ervan om samen te mountainbiken, te saunaën en te wandelen in de natuur met onze hond Aika. Hierdoor kan ik lekker ontspannen en loslaten en raak ik elke keer weer geïnspireerd door de schoonheid voor al wat leeft.

Complementaire en reguliere zorg gaat prima samen. Samenwerking geeft meer inzicht, genezing/heling, respect voor elkaar en het menselijk lichaam.

Mijn kernwaarden zijn:

compassie, respect, dankbaarheid, openheid en vrijheid